Duik met Lex
Duik diep, Leef hoog!

Garden Standard

Comfortabel en betaalbaar. De Garden Standard-kamers liggen dichtbij Sairee Beach en naast een zwembad! De kamers hebben een eigen toilet/douche, koelkast en tv met satelliet verbinding. De kamers zijn erg basic maar zeker prima voor de prijs. Ikzelf heb hier ook een lange tijd gezeten. Als je al een beetje aan het Thaise klimaat gewend bent is een fan-room prima, anders zou ik lekker een airco-room nemen. 


Prijzen Garden standard: 

(fan-room)

 Normaal:

800 ฿ / nacht

 Cursisten korting:

400฿ / nacht


(airco-room)

Normaal:
1200 ฿ / nacht

Cursisten korting:
800฿ / nacht


Boek nu!

Garden Deluxe

Toch net wat meer luxe? Er zijn ook nog 53 deluxe kamers met elk een eigen balkon. Deze kamers liggen in het middensegment qua prijs en zijn een goede keuze qua comfort en betaalbaarheid. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koelkast, privé douche/wc, koffie en thee en hebben ook een tv met satelliet verbinding.

Bij deze prijs zit ook je ontbijt inbegrepen!


Prijzen garden Deluxe:

Normaal:
3500 ฿ / nacht

 Cursisten korting:

3000฿ / nacht


Boek nu!

Garden Suite

Toch nog behoefte aan meer luxe en comfort? Ga dan voor een van de 11 suites! Het interieur is voorzien van met de hand vervaardigd met teakhout en harde houten vloeren. Elke kamer is uniek ingericht in traditionele Thaise stijl en is ontworpen voor gasten die zich willen omringen met comfort en luxe. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koelkast, privé douche/wc, koffie en thee en hebben ook een tv met satelliet verbinding.
Bij deze prijs zit ook je ontbijt inbegrepen!


Prijzen Garden Suite:

Normaal:
5000 ฿ / nacht

 Cursisten korting:

4500฿ / nacht


Boek nu!